Tippek, tanácsok szaniterekről

Meghökkentő formák és színek

2013. július 16.

Meghökkentő formák és színek

 

A szanitervilágban néha megjelennek első ránézésre teljesen oda nem illő formák, amik még akár nem is tűnnek kényelmesnek. Jobban megvizsgálva őket aztán kiderül, hogy ugyan formabontóak, de teljesen jól betöltik az eredeti feladatukat is, sőt még kényelmesek is.

Természetesen a legtöbb ilyen termék megszületése olasz tervezőhöz köthető, hiszen ők néha a fantáziájukat elengedve meghökkentő dolgokra képesek.

Íme néhány példa:

A Sicis gyár mozaikkal burkolt cipő alakú kádja igen csak borzolta a kedélyeket megjelenésekor. Megjelenése megosztja a véleményeket, valaki szerint ízléstelen , már már giccses, valaki szerint kreatívan megbotránkoztató, valaki szerint egyszerűen csak szép J A rajta lévő burkolat mindenesetre biztosan az, a kényelmi kérdést eldöntendő pedig ki kell próbálni.

sicis-shoe-mosaic-bathtub

Farmerek és hentesek kedvence lehet az Artceram gyár Cow szériája, mely rendelhető tehénfoltokkal és anatómiai mintával. A széria teljes , tartalmaz mosdót, wc-t , bidét, és ha valakinek nem tetszik a foltos minta, megrendelheti fekete-fehér, vagy piros-fehér színben.

COW_DECOR_muccato_thumbcow_decor_tagli_thumb

Szerelmesek és érzelmes lelkűek kedvence lehet a Bette gyár lemez zuhanytálcája, mely szív alakot formáz, de ettől függetlenül nagyon kényelmes és mindent tud, amit egy igazi zuhanytálcának tudnia kell. 120×90 cm méretben lehet rendelni.

BetteEmotion

Csaptelepekben kicsit kötöttebbek a formai lehetőségek, de a Hansa a Latrava családnál megpróbálta kihozni a maximumot. Az eredmény egy nagyon elegáns, izgalmas vízképű csaptelep lett, mely ráadásul a legmodernebb elektronikával van felszerelve.

hansa latrava