Tippek, tanácsok szaniterekről

2013 burkolat irányzatok

2013. április 12.

A burkolat gyártók, tervezők folyamatosan bombáznak minket a szebbnél szebb termékekkel ebben nem történt változás idén sem. Folyamatosan kapjuk a gyáraktól az újdonságokról szóló bemutatókat, mely irányzatokat megpróbálunk röviden összefoglalni a teljesség igénye nélkül.

Grohe újdonságok 2013

2013. március 19.

Puritán, egyszerű és mégis extravagáns. Letisztult, szögletes és mégis ívelt. Időtlen, klasszikus és mégis modern. Ez a GROHE Grandera™ kollekció jellemzése, melya Grohe gyár egyik idei újdonsága.

2 az 1-ben Roca W+W

2013. február 19.

Gabrielle és Oscar Buratti követve az egyre népszerűbb és szükségesebb újrahasznosítási technológiák forradalmát, megtervezte a W+W mosdó és Wc egységet, mely magában foglalja az innovációt, technológiát és designt egyben. A gyakorlatban tudjuk, hogy az átlag fürdőszobák nem túl nagy méretűek, igen közel kerül egymáshoz a wc és a mosdó normál esetben, mely valamikor szebb, valamikor kevésbé szép látványt nyújt és néha nem is túl kényelmes. Ezt a problémát a tervezőpáros egy új találmánnyal oldotta meg.

Grohe Power&Soul Cosmopolitan

2013. február 3.

A Grohe Power&Soul családja igazi újdonság a zuhanyozás kedvelőinek. A 190 mm átmérőjű fejzuhanyhoz 3 különböző méretű kézizuhany tartozik. Oxigénnel dúsított vízsugara felfrissíti a fáradt bőrt, masszázsfunkciója serkenti a vérkeringést.